Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slå mig

Slå mig med knytnävarna i magen.

Dra mitt hår till det går av.

Piska mig med taggtråd på min bara hud

tvinga mig äta mina spyor.

krossa varje ben i min kropp.

slit ut mitt hjärta och stampa på det


det känns inte
du gjorde mig så bedövad i varje kroppsdel när du fick mig att gråta.
mitt hjärta krossades innifrån.

Så snälla, säg bara inte att du inte älskar mig. Det skulle förfölja mig i all evighet. DET skulle göra ont.




Fri vers av ensam bland så många
Läst 447 gånger
Publicerad 2006-04-11 19:12



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja sanningen är inte alltid skön att höra...men det är inte så bra att vända det till sin egen nackdel...man måste gå vidare...ta långa kliv från livets bakgård...starkt och fängslande
2006-04-11
  > Nästa text
< Föregående

ensam bland så många
ensam bland så många