Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och endå

det värsta är nog att jag inte kan hata dig. att du är så fantastiskt fin fortfarande. mina drömmar om dig har inte förändrats. det har dom aldrig gjort. å du ahr ju inte gjot nått fel. det bara blev fel. det bara blev så och jag hatara att jag inte kan hata dig!! det hade varit lättare å komma över dig om du hade gjort nått mot nmig som fått mig att avsky dig och vilja spy så fort jag hörde ditt namn.




Fri vers av ensam bland så många
Läst 376 gånger
Publicerad 2006-04-15 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ensam bland så många
ensam bland så många