Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du, kompis


Saknar dig.
Ditt skratt.
Din humor.
Din livsglädje.
Och pengarna du lånade.




Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 207 gånger
Publicerad 2007-03-29 22:01



Bookmark and Share


  Night Soul Woman
*dubbelvikt i stolen*Den här var roligt!realistiskt!*applåd*och *bokmärkt*nånting att tänka på innan man lånar pengar till någon*skratt*
2007-03-29

  frig
haha, bullseye på denna...
titeln är schnygg och resten också.
2007-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP