Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Yamaha 400 cc! Dags för avrostning!


Polerad in i minsta molekyl.
Batteriet laddat.
\"Sparkdräkten\" skyddsimpregnerad.
Stövlarna blänker.
Hjälm, som Dart Vader skulle avundas.
Här utstrålas Power! Horse Power!
30 stycken, noga räknat!

Nu drar vi, grabbar!




Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 247 gånger
Publicerad 2007-03-29 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP