Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med leende tårar som speglar ditt ljus i mitt mörker, så även jag vågar gå framåt...


Betraktelse I Möte (BIM)



liv av

inte längre
kanske

kan
ser


då tårarna
faller

av liv




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 329 gånger
Publicerad 2007-03-31 02:08



Bookmark and Share


    Bim
Njuter!Så fint och va trevligt att se dig på poeter.
Hoppas på fler besök.
Hälsn.Bim
2007-03-31

    Erika H
vackert mjuk och känslosam

fängslad inte mer, tårar livfullt faller

vackert
2007-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris