Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Menvadfanudå?


Jag har fått ett kravbrev!
Ett Satans kravbrev!!
På en räkning som redan är betald!!!

Och inte nog med det!!!
Det är hotfullt också!!!
Antydningarna haglar!!!

Man ifrågasätter min Heder och Ärlighet!!!

Jag är Förgrymmad!!!
Minst sagt!!!




Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 196 gånger
Publicerad 2007-04-01 16:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP