Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett trösteord...ljuset slår över mot grönt...ja...


övergången


så väntar vi
framåt kvällen

till ett bländande sken
medans dagen blir sen

rött ljus
eller grönt

vid livets övergångsställen




Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-01 18:43



Bookmark and Share


  Annette Andersson
Vid livets övergångsställen - Vad vackert det låter! Tycker mycket om hela texten.
2007-04-02

    Lillemor
Filosoferande kortis
som väntar..Vad är det
egentligen som får oss
att fatta de avgörande
valen?
2007-04-02

    Maria Malm
Om ljuset krånglar då...får man kasta sig ut...på vinst och förlust
2007-04-01

  issac.a.m
En bra text..
2007-04-01

  Cris
hm..livet övergångsställe... ja man väntar nog varje kväll på färgen man undrar vad morgon dagen har att ge t ex
2007-04-01

  nettizen
jag gillar det gröna.... föredrar att få gå istället för att stilla trampa......
2007-04-01

  Marreb
.. gillade slutklämmen.. livets övergångsställen...
2007-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk