Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
under resans gång inträffar oväntade hållplatser...


i väntan på...


väntade hon på bussen
bara jag som kom

vandrade vi framåt
sidnära
hand till hand

spåren efter våra fötter
glömdes i gröngräset
dagen före slåttern

bara vi som vet
vart




Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 279 gånger
Publicerad 2007-04-02 08:00



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Vilken vacker dikt du har snickrat till!!
Gillar vers två o tre!!**
2007-04-02

    Maria Malm
Spår som glöms i gröngräset, dag före slåtter, lite hemlighetsfullt. \"Sidnära\" ..vilket fint ord.
2007-04-02

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Sidnär, vilket bra ord! :)
2007-04-02

    zelma
Mystisk tycker jag också...på ett härligt sätt. Ett kärlekspar uppslukat av grönskan..kände ni varandra sedan innan eller var det ett ögonblicks ingivelse? sommarkänslor...
2007-04-02

  SusanneStrömstedt
Så fin att läsa högt
2007-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk