Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en självklarthet

Så grälade vi
gränslöst
sökande,
ertappat.

Bryt inte isen under mig
Låt mig inte bryta under marken
Släpp lös kärlen,
se den överta dina fingrar
& avrätta dina tomma mått
på vägarna
som tog över kropparna & värdena
som dom hade rätt att döma
med makten som besatthet

Slingrar mina ben
släpp dom lösa
Låt dom gå sin egen väg
undersöka sina märken
& husen
som står tomma & tysta
i hemlig beredskap

Vi betraktas som bestar
Gränslöst, sökande
Somna in i barken
och gråt över grenarna som bröts
för våran självklarhets skull
Det är så självklart




Fri vers av eerie
Läst 355 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-02-23 09:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag tycker helt klart om dina dikter!

2005-02-23
  > Nästa text
< Föregående

eerie
eerie