Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntar på den där ängeln

Lukten, stanken, du gör mig illamående
Jag vill ge dig smärtan, smärtan du ger mig
Du skriker, hatar tillbaka, tänk om du var lite mer förstående
Öppnar en flaska till, här drick tills du dör, låt mig se på
Jag sitter ständigt vaken, på vakt efter den där ängeln
Inte för att jag vill att du ska dö, utan snart är det slut
Efter alla dessa klunkar du har svept i livet
Så borde du snart ha slut på livsglädje krut
Tycker du inte det.. Mamma?




Fri vers av Fredrica
Läst 297 gånger
Publicerad 2007-04-02 20:24



Bookmark and Share


  Tove Meyer VIP
...smärtsamt att läsa...vågat skrivet. sorgfin.
2007-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Fredrica
Fredrica