Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag målar i vattenvirvlar


Låna mig din pensel,
för att måla det vattenöga
jag funnit på vågen

målningen gömmer jag i mina tårar

då vi blåser upp vattenvirvlar
i stormöga 




Fri vers av Rosen VIP
Läst 423 gånger
Publicerad 2007-04-02 22:09



Bookmark and Share


    Erika H
vackert, vattenvirvlar i stormöga
underbart vackert
en dikt att vila i
2007-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP