Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara lite fantasi i påskglädjens tid


Påsk 2007

Glad Påsk
Kvasten är polerad, kaffepannan putsad, kjolen tvättad,
katta kammad,
på skärtorsdan sparkar jag igång
Syns då något fladdra förbi månen så är det vi
Katta tränar just nu på orden \"glad påsk\" som han
Svarte Hjalmar jamar ut över bygden
Å hi å hej va de ska bli kuuul.....
När vi landar hemma igen, vid stranden av strömmen
känns det väl som man varit i drömmen
Där väntar påskbordet med
sill, bröd, potatis, å som man säger i Jämtland \"mötjö gott, ja de ä så mötjö så je finn int ol för ahllt\"
Gott å glatt önskar jag alla levande varelser på vår underbara planet
...å en massa pussar som de ju ska va i påsk
Njut våren med dess sagolika färger

Amanda58





Fri vers av Amanda58
Läst 267 gånger
Publicerad 2007-04-03 18:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amanda58