Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DIKTER

TÖRST
*****
Jag dricker hösten
dess tårar
i den tidiga morgonen
Insuper
i långa
andetag
jordens dofter
De vittna om vila
endast vila
..nej !
inte död !

Jag dricker vårens
förhoppningar
dess lovande
fukt
i videsnårens
framspringande källor
Insuper
-luktar på
jordens dofter
sötman
och
det återgryende livet
___




Fri vers av Amanda58
Läst 218 gånger
Publicerad 2007-04-08 14:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amanda58