Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

solen blir till guld i din famn

 

 

vandring
över grönskande äng
mot böljande vatten

levande är de
blommande källor

där solen blir till
guld i din famn

vid en vågande strand
i aftons stillhet

där månen
speglar sig i vattnet

det är vackrast
när det skymmer

du och jag
hand i hand
sida vid sida

mot solnedgången

 




Fri vers av prinscess VIP
Läst 934 gånger
Utvald text
Publicerad 2007-04-03 19:24



Bookmark and Share


  Kia kimhag
hej
tycker om denna text, den känns mjuk och intagande. Något som jag fått kommentarer själv ibland är just att förenkla dikten o ta bort onödiga ord för jag tror den vinner på det.

lycka till

kia
2007-09-18

  Lena Renman
Hej romantiskt ljuvt det här. Vilsam läsning
Lena
2007-07-15

  Lena Renman
Hej romantiskt ljuvt det här. Vilsam läsning
Lena
2007-07-15

  Semir
känns tyvärr lite förusägbar :( men ändå kan jag inte motstå diktens charm.. väldigt fin :) bra skrivet
2007-04-05

  devilsangel
Åh, så vackert. Grattis till guld-stjärnan...Denna text blev till guld i vår famn...
2007-04-04

  Lasseman VIP
Åh, det är ju sån här poesi jag älskar, bra skrivet min vän, och grattis till stjärnan! som också är av guld...bara för dig..mvh Lasse
2007-04-03

  alvan
Även denna målar upp härliga bilder! Fina formuleringar!
2007-04-03

  sabina stark
Vilken romantik..... Solen blir till guld i din famn så vackert
2007-04-03

    sunnanvind
Härlig bild här... mycket fin...Gillar speciellt orden i titeln!
2007-04-03

  Nyfiken drömmare
Mmm... vilka vackra ord!
2007-04-03
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP