Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dott.komhem!

Längtar efter dig!
Du är så långt borta!
Vill ha dig på \"kaffekoppsavstånd!\"
Vill fnissa tillsammans med dig.
Se på fånigt romantiska långfilmer
tillsammans med dig,
och käka godis, chips och dricka
onyttig och ohälsosam läsk.
Och det är så trevligt att gräla med dig.
För du ber om ursäkt på så gulligt vis.
Fattas bara annat, förresten,
med en så genomtrevlig mamma
som du har!




Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 183 gånger
Publicerad 2007-04-03 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP