Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brända kakor


Här har man BEMÖDAT sig!
Samlat ihop INGREDIENSER!
Tillrett en SMET!
Rullat den i ROSA SOCKER!
Låtit den stå i KYLSKÅPET!
En HEL timme!
Skurit upp den i FEMTIO bitar!
Ställt in den i UGNEN!

Och så ringer TELEFONEN!
Den FÖRBANNADE telefonen!




Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 276 gånger
Publicerad 2007-04-03 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP