Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smyggrupper?


Nja, jag vet inte...
har man jobbat ett antal år inom
skola och barnomsorg,
då blir man lätt allergisk mot \"grupper\".
Det bildas ideligen nya \"arbetsgrupper\"
\"krisgrupper\", \"aktivitetsgrupper\" och
\"grupper MOT och grupper FÖR osv. osv.
Man ska känna, tycka, uppleva och
antas ha en åsikt om i stort sätt allting!
Tycker mest det stjäl energi och
arbetsglädje.
Men tack i alla fall.




Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 278 gånger
Publicerad 2007-04-03 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP