Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När saker och ting ställs till sin spets kan tankarna löpa amok, och göra sånt jag inte vill, en typ av ångest


Tankar som åker karusell

Jag vill vara vän med mina tankar!

Vill inte veta vad andra må tycka och tänka!

Tankar åker runt i karusell,

runt, runt, runt, runt, runt.....

Känner tvånget,
ring och fråga,
vad tyckte han?
vad tyckte hon?

Tror du jag får ett ärligt svar?

Varför har det betydelse?

Jag vill inte att det ska ha betydelse!!!

Jag vill vara fri och flyga!

Som lärkan om våren.

Vad bryr sig hon om vad andra fåglar tycker?

Jag kan älta i oändlighet utan att få veta.




Övriga genrer av Anna-Victoria
Läst 349 gånger
Publicerad 2007-04-03 22:38



Bookmark and Share


  stefan.g
Ja varför bry sig om vad andra kan tänka och tycka....Bra skriven text. Tack för läsningen.
2007-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Anna-Victoria
Anna-Victoria