Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Myteriet


Livets teater...

Jag vänder ryggen
smyger på huk
bakom deras blickar
tar jag mig ut

i frihetens rymd
springer jag så fort
bort från alla måsten
bort från deras regler

En teater med scen
verkade livet vara
i roller som vuxna
manuskriptet som styrde

Luften känns lätt
jag vet vart jag skall
barndomens ängar
i drömmen har talat

Jag visste det fanns mer
men de sa jag tog miste
se nu på solen
kamrat med luften

De stryker min kind
uppmuntrar min flykt
-oändlighet smakar!
säger de till mig

Vi bjuder dig ut
-kom, bli vår vän
var dag är en fest
där linjer suddas ut

Dina vänner är här
- möt kärlek, möt lust
-möt nyfikenhet, möt längtan
de har väntat dig här..

Jag säger adjö
till den labyrint jag flytt
mina vänner och jag
har hittat hem....









Fri vers av JR Rikard
Läst 624 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-04 16:17



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
V A C K E R T!
2008-05-20

  Bubamara - Maria Zakrisson
...och vackra ord och känsla har du
gillar det här myteri-mysteriet
(ständigt återkommande i livet, mellan svagorna, till lättande glädje)
2007-04-04
  > Nästa text
< Föregående

JR Rikard
JR Rikard