Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dimensionen känns trång!


Jag vill ut!

Vad hände med våra visioner

ni har slagit blicken ned

det finns fler dimensioner

-så bryt upp ur era led

 

så orkeslös lusten är i livets vals

att dimensionen ber om nåd

Ropa på livet, skrik för full hals

Slösa inte tiden, du har inte råd

 

Ord så nötta och slitna

av alla regelverk och tvång

har fått nyfikenheten att vitna

dimensionen känns trång

 

Det står mig upp i halsen

att nöja sig med litet

säg inte måste, jag kan den valsen

syftet ni har, det är så slitet

 

Jag bär på visioner, jag står inte ut

så vakna nu, slösa inte bort era liv

-slår hål på dimensionen, jag ska ut

jag lämnar dimensionen, med stora kliv

 




Fri vers av JR Rikard
Läst 500 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-06 10:29



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
Väldigt fint!
2008-05-20

  Malinosa
Fin dikt. Jag gillar energin som du får fram i den.

//Malin
2007-04-07

  drakbruden VIP
Härlig frihetskänsla i denna. Att bryta sig loss, inte utan smärta när man ser andra fastna. Bra beskrivet!
2007-04-06
  > Nästa text
< Föregående

JR Rikard
JR Rikard