Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Född glad med stråk av melankoli

vill inte göra dig ledsen, men...
och du vet ju att jag älskar dig,
...eller kanske inte förresten
jo, det gör jag, men inte på det viset
inte som förut och inte likadant
det är bara det att jag vill något mera
behöver något annat och du kan
inte ge mig det för du ser mig inte längre
jag har upphört att existera i dina ögon
jag finns inte längre och jag vill så gärna leva
vara lycklig den tid som finns kvar
tiden rinner ut vet du, vi har inte
all tid i världen längre varken du eller jag
så jag tänkte att vi skulle köpa en dubbelsäng
och en enda jättestor madrass så att
vi kunde tumla över till varndra och kramas
så där lite fånigt som vi gjorde förr,
jag tror vi skulle hitta tillbaka till något
ursprungligt då, en ny vår, en ny lycka
vad tror du? det är rea på Mio möbler efter Påsk
eller så flyttar vi ifrån varandra och vet med
oss att vi inte gjorde allt för att rädda oss
så mitt förslag är en ny säng eller skilsmässa




Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 235 gånger
Publicerad 2007-04-04 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP