Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det första jag skrev om Alexander.


Du nr 1.

Du borde inte vara någonting för mig
Du borde inte ens existera i min värld
Jag borde inte tänka på dig
Men trots det vill du inte lämna mig

Kanske är jag bara dum och desperat
Eller så finns det något mer än bara tomt prat
Kanske är det meningen att vi ska bli
Eller så kanske det är bäst att vi ingenting förbli

Hur som helst så borde ingenting vara som det är
Jag menar, jag känner inte dig, och ändå känner jag såhär.




Fri vers av Venicequeen
Läst 153 gånger
Publicerad 2007-04-05 10:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Venicequeen