Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fallen Ängel

En fallen Ängel
singlar ner    
som ett höstlöv
som en snöflinga
men Hon ler                          
I Hennes ögon finns ingen smärta  
och Hennes röst viskar tyst men klart
inne i mitt hjärta                  
\"Vi ses igen, snart\"

Min fallna Ängel
sprider ljus          
som månens dans  
som om en solstråle
som vattnets glans                
och Hon kommer alltid finnas långt inne
i mitt hjärta                      
i min själ                          
Hon kommer alltid leva i mitt minne




Fri vers av Nea
Läst 475 gånger
Publicerad 2005-02-24 13:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nea
Nea