Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom skalet


sitter där igen

bakom mitt skal


kikade ut

efter många kval


ömtålig och skör

mötte oförståelse sval


stängde dörren

tystnaden är total


undrar

hade jag något val?





Fri vers av Marreb
Läst 483 gånger
Publicerad 2007-04-05 17:48



Bookmark and Share


  Jojo
och mitt i bedrövelsen rimmar du så bra.
2007-04-05

  Leif Furstedt
Ja alla dessa val...
Vemodigt och vackert
2007-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Marreb
Marreb