Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tiderna förändras..ja..


på den tiden


på den tiden
när pizza var något alldagligt
för bonddrängar bakom knutnen
kinamaten var ett kulspel

invandringen kallades för utvandring

på den tiden
saknade vi såväl fränder som främlingar

jaa
vi saknade till och med sverigedemokraterna




Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 293 gånger
Publicerad 2007-04-06 09:49



Bookmark and Share


    Maria Malm
Vet ingen som skulle sakna de sistnämnda. Men tiderna ändras hela tiden..man får aldrig sluta förvånas.
2007-04-07

    Nattviol
härligt målande text
fast jag kan inte tänka mig att någon
någonsin skulle kunna sakna SD...
bra
2007-04-06

  nettizen
Nej... du har rätt....
frågan är väl, var det verkligen bättre förr?
Tror det var lika illa fast på annat sätt....... medvetandet är så mycket större nu....
Men tänkvärt minsann......
2007-04-06

  * Ammi *
Ja visst gjorde vi det, men vi hade prästerna ..
2007-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk