Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nej... hon hette inte Per...


stormvindar

kom hon som en stormvind
vresande
bände o vred mina fastheters stadgor
vredgade mina rötters kapillärer
slungade
likt nyskirad honungs dofter
kådstinna furors stolta stammar
markskälvande
likt tordönets vulkana utbrottslingar
hon hette Gudrun
kvinnor kan




Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 247 gånger
Publicerad 2007-04-06 12:02



Bookmark and Share


    Maria Malm
Ett förödande fruntimmer som skapade timmer av väldoftande skog.
2007-04-07

  BitterSweet
Alltså, dikten är underbar... inte tu tal om den saken...

... men får man kommentera en kommentar?


Rabiatas kommentar... - underbar!! *skrattar gott*
2007-04-07

  sabina stark
Ja dom kan om dom vill. Läcker bild. :-)
2007-04-06

  wayward - taiga
värsta grymma tjejen!

åkte nissastigen upp i samband med gudrun,
helt grymt -jaa!

(pip: r:et i utbrottslingar)
2007-04-06

  Lilla My* VIP
Kvinnor kan men måste de...inte på detta vresstormande viset iaf...o lille Per kom efter i Gudruns hasor o ner träden smällde...nee de båda till det med storm ställde!!
2007-04-06

  nettizen
Jepp... det var ett folkilskt fruntimmer det.......
2007-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk