Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En hälsning från en helt annan årstid än den nu rådande.


grönare

så mycket grönare det blir
när det mörknar
jag har alltid sagt
man kan värma sig om natten
jag har aldrig trott på dem som sagt
det där djupa gröna blå
är kalla färger




Fri vers av eko
Läst 467 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-02-24 18:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eko