Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i trädtopparna

träden väcker ännu lusten
att klättra men jag vet ju

aldrig fick fötterna
grepp mot en stam

jag var flickan
som aldrig kom upp jag var
flickan som aldrig träffade bollen
jag var flickan
som inte ville springa
jag var flickan i gränslandet
mellan böckerna och fantasin

det var i tanken jag befann mig
i trädtopparna




Fri vers av eko
Läst 415 gånger
Publicerad 2005-04-04 14:33



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Att nå trädtopparna med hjälp av sin fantasi är en nog så bra bedrift som att klättra dit...
2005-10-03
  > Nästa text
< Föregående

eko