Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte utan


inte utan sinne för humor
satte jag mig själv till världen
- och blev hatad för det




Fri vers av eko
Läst 415 gånger
Publicerad 2005-10-01 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eko