Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mycket har jag skådat i naturen... har ju skrivit om gröna siskor.. om backsvalor o om gökarna...


fågelskådaren


hur jag kunde gissa att hon var ornitolog

jo se...

hon gav mej en kram
och ett varmt leende

varje gång jag frågade
om hon ville följa med mej hem

och titta på bofinken




Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 291 gånger
Publicerad 2007-04-08 20:14



Bookmark and Share


    *Zenobia*
Knu...knu....knu.....knuut... så du säger då...
2007-04-08

  nettizen
*Skrattar*
ja... bo-fin....ken...... såklart
2007-04-08

    sunnanvind
*leer* Ja, det förståss!!!
2007-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk