Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en slags verklighet

svep med mig ut i mörket
de tunna gardinerna darrar i vinden

vill känna kylan
och mörkret
nära, så nära

tänd dina stjärnor
och låt månen träda fram

låt mig nudda stjärnorna
känna deras värme
mot min nakna hud

låt vinden föra mig uppåt
mot den vackra månen
som alltid vakar över oss

låt mig inte vakna
och inse att allt bara var en dröm.




Fri vers av Momalolinon.
Läst 248 gånger
Publicerad 2007-04-08 12:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Momalolinon.
Momalolinon.