Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
på vissa communitys säger dom att jag skriver psalmer, och denna tittel lär väll inte precis ta det ifrån dom...


Jesus i betong

Blicken stadigt fäst på målet
Jag föddes till att brännas
Vill veta hur musiken låter
Det är så det är...
Andra sidan tegelväggen
Ett varv med ståldtråden i låset
Sen är man där
Fantastiskt, hur långt man kommer med ingent alls
Fick ju smaka förbjuden frukt som liten, och när man väl vant sig vid smaken vill man ju ha mer, Naturligt vis är det så
Vi passar nog allra bäst i könsneutralitet
Inga fler lönnfeta medelklasskärringar som kan känna sig missförståddaeller med näven i luften kräva högre lön
Och inga fler våldtäckter, eller?
Människan är ju jävligt kreativ när det kommer till att jävlas med varandra
Det är vi riktigt bra på, att jävlas
Men själv står man ju över sånt..
Det gäller alla (utom oss, dom och dig)
Tankarnas konung, född att brinna...




Fri vers av Nemisis
Läst 409 gånger
Publicerad 2007-04-08 22:54



Bookmark and Share


  Patrik G
\"Människan är ju jävligt kreativ när det kommer till att jävlas med varandra\"

=sant

Bra dikt. Gillar
2007-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Nemisis
Nemisis