Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en liten första test-dikt...


ombytelselös

hör du klagoropen
från insidan
hör du?
du skriker, inom dig
på insidan, i mörkret
och utanför
hörs viskningar
som skrik
och du skrattar
och du ler
för jag har
så jävla fel...




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 311 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-09 18:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen