Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
naah...


Absolut ingenting alls

Det betyder ingenting...
fast... det betyder väl ingenting.

Att det gör sig påmint...
att det alltid finns där.

Fast... det betyder väl kanske ingenting...

Det är ju bara ett litet överdrivet minne...
bara en onödig liten tråkig tanke...
bara en genomskinlig, obefintlig dröm...
som inte betyder någonting alls.

ingenting alls... ingenting alls...

utom ibland...

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-09 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen