Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i månskensförtröstan

jag såg upp till dig
mina nya ögon fann ditt anlete förtröstande

När du var allt jag behövde
så fanns du där

i overklighet och värme
i svart natt, kyla och stormande känslor
ditt ljus gav mig mål när allt var som borta

jag vill leva där du alltid ler
du jagar bort mörkret från natten
ditt ljus sköljer över mig som en svallvåg
alltid, för all tid...

i minnets gamla ögon

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-09 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen