Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag hatar inte kärlek, jag tycker inte det är löjligt, jag kan bara inte få det.


HALLÅ, jag är kär i dig, idiot.

Jag är inte typen som slänger mig framför en lastbil
för att få dig att se mig mer
Det är ett hål i min hjärna
där tankarna på dig ligger och skaver
Eller så är det en vidrig tumör
som gör mig till den jag är
Förvirrad och galen i digdigdig
Allt du gör är så fullkomligt rätt
att jag struntar i om det är fel
Jag är alla de dåliga sidorna av dig
vi skulle komplettera varandra
om du bara ville hålla om mig en liten stund.




Fri vers av askmeiwontsayno
Läst 730 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-04-09 23:28



Bookmark and Share


  Tove Meyer VIP
vackra pulserande ord.
2007-04-13

    seratonin
Tumbs up! Början gillar jag starkt!
2007-04-09
  > Nästa text
< Föregående

askmeiwontsayno
askmeiwontsayno