Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tristess, likgiltighet, orkeslöshet och allmän ovilja till allt.


Medelålders på mindre än fem dagar.

Jag blev medelålders på mindre än fem dagar.
För med en rostig skräll sprack min själ
på så många ställen och i samma stund
som alla intressen dog ut
föddes den oerhörda sanningen.
Jag snubblade våldsamt över den, föll
helt handlöst.
Benbrott, rullator, stödstrumpor
och bara död. Jag visste inte
att något så lovande kunde gå över så fort.







Fri vers av askmeiwontsayno
Läst 545 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-01 00:03



Bookmark and Share


  *Camilla*
Den här gillar jag skarpt!
2007-10-10

  ÅsaLena
Du ser inte vidare gammal ut....men känslan kan igenkännas. Bra beskrivet!
2007-08-01
  > Nästa text
< Föregående

askmeiwontsayno
askmeiwontsayno