Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek. (En gammal text, som jag gjort om lite.)


Ditt världskrig i mitt huvud.

Jag kan inte sova när det flimrar
som om det vore myrkrig
bakom mina ögonlock
och när det viskar
som om jag hade gräshoppor i hårbottnen.
Det går inte att sluta
tänka på dig.

Du måste börja inse att det är vackrare att vara två
när man ligger i gräset
och när man går längs med gatan.
Jag vill inte sluta
tänka på dig.




Fri vers av askmeiwontsayno
Läst 488 gånger
Publicerad 2007-07-21 01:43



Bookmark and Share


    Delethee
Fenomenalt! Sista versen är så sanningsenlig så jag får ont i huvudet.
2007-08-01
  > Nästa text
< Föregående

askmeiwontsayno
askmeiwontsayno