Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att vara ensam bland vänner, bland folk, bland allt.


Att släpa på mig.

Hade jag inga ben i kroppen
skulle jag kasta mig som en trasa runt dina ben
och stanna där så att du slapp överge mig.
Förlåt för att verkligheten är något betungande
med mig i en tung säck på ryggen.
Meningen med livet är inte att knäcka dig
för jag vill bara värma utan att överhetta
och jag vill bara vara någon,
som får dig att längta tillbaka.







Fri vers av askmeiwontsayno
Läst 400 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-09 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

askmeiwontsayno
askmeiwontsayno