Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pseudo-titel: Någon

Det är vi som hungrar, jag ser orden framför mig. Varför hjälpa, varför inte? Kronologi. Pragmatik. Punkt se. Jag har två liter vin låt oss dekadera! Eskapistiskt oralintag; bara sväva iväg. Ingen behöver skriva dessa rader, men jag gör som jag vill; endast för att jag måste... för mig själv, inte för dig mon cheri; men du får gärna läsa dem, de få rader av verbaliserande tankar i en metamorfos... det bildar ett digitalt verk, ingen stolthet, ingen ärelystnad; bara ett flöde, en tanke tagen ur någons liv. Denna någon har tid för bakrus, denna dåre har tid för depression. Denna idiot har ork att bli förälskad, föraktad och dominerad av något denne någon inte förstår (orkar sätta sig in i). Politiska frågeställningar blir på TV, inget händer mig, jag är allmängiltig i gestaltning men denne någon på ett blad? Gör mig betydelsefull för mitt ego; så låter jag dig få dispens på min VIP-lista... näst först i kön, jag står på öfre. Thet varde thet.

Munskölj finns vad saknas egentligen? Otroliga mängder av dopamin tagna direkt från insidan av kraniet; jag vill kasta det på alla se deras lycka och en gång, endast en gång få vara den som gråter... denne någon.




Övriga genrer av Jimi was a rockstar
Läst 406 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-04-10 14:47



Bookmark and Share


  Execution Boy
mannen, ack! tror jag skådat skapelsen ngn vinstinn kväll på chapmans... nog är den vacker...

\"Eskapistiskt oralintag\" - en av många klockrena varlser!
2007-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Jimi was a rockstar
Jimi was a rockstar