Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1.

 

Imbecillt infekterad,

inflation i mitt kärleksliv

 

Triumf okonstaterad,

minutiös problematik

 

Milslång influensa,

sjuk utan symtom

 

Helomvänd kontenta,

jag är min egen palindrom




Övriga genrer av Jimi was a rockstar
Läst 385 gånger
Publicerad 2007-04-10 14:51



Bookmark and Share


  jenny p
Den var bra.
2008-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Jimi was a rockstar
Jimi was a rockstar