Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Celibat/Treo

Väntar på vagnen - kom ingen, väntar inte igen,

långt innan jag väntande såg jag livets föregivenhet:

Inte en chans att jag skulle åka med

                                                           - var inte ens sugen.




Övriga genrer av Jimi was a rockstar
Läst 356 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-17 12:18



Bookmark and Share


  Ulf Popeno
En semantisk dissonansdans som jag förutsätter är medveten.
\"långt innan jag väntande såg jag livets föregivenhet\"
Det är alltid intressant med nya vägar.
2007-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Jimi was a rockstar
Jimi was a rockstar