Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kill me before I grow old

Tillbaka igen, melodisk nostalgi - glorian faller, hårt - betong... ljud utan bokstäver; det sentimentala: Ingen nytta, inget nöje.

Sliten till världen, vilken värld sen. Avklippt från tryggheten, mötandes förfall: Ingen är fri, du inbillar dig.

Muntra dagar sammanfaller med det naiva, var där en gång. Atletisk, frigjord och omedveten... inga onödiga möten; ingen rädsla - höll jag hus dessa dagar?!

Vintertid (fast höst fortfarande) fetlagdhet, tar på fettet känner dåsigheten; alla vill mycket, vinet vill mer.

Meningar av menlös verbalmasturbering - onanisten sa sitt och jag lyssnade; men han vägrade att ge upp... makt, död, synd som fan.

Trumvirveln, marschen; konnotationen liv, sonika. Ingen säger nej till faktum; fast att sanning är förgänglighet, varför inte?

...skjut mig innan tju´sju.




Övriga genrer av Jimi was a rockstar
Läst 400 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-04-13 20:03



Bookmark and Share


    Oprofessionell
Tycker denna var spännande och nyskapande. lite kent stil över det tycker jag, och jag gillar hur du ställt upp allt.
2007-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Jimi was a rockstar
Jimi was a rockstar