Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tror inte längre


Jag tror inte längre
tomten är död
gud är en gnu
påskharen är en hallucination
skapad av fultjack

Jag tror inte längre
jag vet var jag är
jag är en mygga
i arslet på en dront
en möglig, gammal rostmacka under soffan
med f.d. apelsinmarmelad som nu är luddig
och grönskimrande

Jag tror inte längre
det finns ingen plats för tankar
det finns inga illusioner
inga vansinniga drömmar
ingen vilja till förändring
eller förbättring

jag tror inte längre
jag tar av det minsta lilla
molnen är skapligt fina
och månen är vacker

en kopp kaffe
och ett par cigaretter
det är min vansinnesdröm

en helt vanlig dag
utan huvudvärk
är min gud




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 323 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-10 22:05



Bookmark and Share


  rockpuppy
Bra skrivet om hopplöshet! Gillade speciellt bilden av gud som en gnu...
2007-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen