Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du lekte väl bara, antar jag.

Jag hatar dig
men ler likförbannat
när du går förbi

kämpar mot tårarna
av förnedring

känner alltid på mig
när dina blickar trevar
mot min sargade själ

hatar hatar hatar dig
du dödar dödar dödar mig.











Fri vers av Momalolinon.
Läst 293 gånger
Publicerad 2007-06-21 22:33



Bookmark and Share


  Starfish-Aura
Jag känner oxå sådär ibland


Fy fan

//Mjao
2007-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Momalolinon.
Momalolinon.