Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utsikt just nu

 

Björkars, av solen, 

silverglänsande kronor,

vinden som ruskar om i deras hår.

 

Molnen som fort 

på den blåa himlen går.

 

Forsythian, som blommar i gult

och påminner om att sommaren

snart för dörren står.

 




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 418 gånger
Publicerad 2007-04-11 14:56



Bookmark and Share


    Regina E
Härlig vårdikt med liv och rörelse-känsla!
2007-04-13

  Myself
våren fullkomligt exploderar in din underbara dikt.myser.
2007-04-11

  Lilla My* VIP
Ser din vackra utsikt framför mig!
Så fint du beskriver!!
\"vinden som ruskar om i deras hår\"
2007-04-11

    Maria Malm
Tycker att detta är den bästa tiden..
2007-04-11

    Bodil Sandberg
Härliga rader...njuter till fullo!
2007-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP