Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lördag 26 februari 14:04-14:17 Golvet och verkligheten nära.


Harmoni

mummel och maräng
där i mig finns värmen
nästan som krypa ner
i livets första säng

jag känner hinnan
runt min kropp
den håller mig hårt
och jag växer

ögonblick att stanna i
fryser fast
men med kärlek
som kraft

vinden grep mig nu
och golvet var bra
vila på
inför andetaget av nytt

du frodas i mig
åh, blundar
men jag ser
verkligheten

med extra hud




Fri vers av Mandy Juno Quartin
Läst 435 gånger
Publicerad 2005-02-26 14:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mandy Juno Quartin
Mandy Juno Quartin