Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag är glad idag för ingenting särskilt...


wohoo

bubblar

skuttar

lite dimmigt och rosa


fan jag gillar inte ens rosa

men jag fnissar ändå


och ljusblått är också fint...




Fri vers av enlitenenstor
Läst 571 gånger
Publicerad 2007-04-11 17:05



Bookmark and Share


    bottle of pop
jag blir glad :D
2007-04-22

    sister band-aid knees
btw, bokmärker bara för att den gör mig glad. ;)
2007-04-11

    sister band-aid knees
galet bra! älskligt! :D
2007-04-11
  > Nästa text
< Föregående

enlitenenstor
enlitenenstor