Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sov min lilla griseguff



Sov min lilla griseguff.
Min säng den är så varm.
Världen är så hård och tuff.
Kom, ligg här på min arm.

Allt är stilla, ej ett knyst,
störa får ditt öra.
Jag ska viska tyst, tyst, tyst.
Allt vad du vill höra.




Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 191 gånger
Publicerad 2007-04-11 23:21



Bookmark and Share


  nettizen
*ler*
den här var söt.... :)
2007-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP