Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bröst i spenat

Jag har blivit en högbarmad dam.
Utan förvarning.
Bara så där helt plötsligt.
Upptäckte detta under en middag.
Och när jag säger middag, menar jag MIDDAG.
Min bordsgranne tvärsöver bordet,
sa något intressant. Tråkigt nog.
För jag böjde mig fram...
och doppade ett stycke bröst i spenatsoppan.
Vad gör man vid sådana tillfällen, egentligen?
Finns det etikettsregler för bröst i spenat?
Jag löste det sålunda: min själ lämnade
omedelbart rummet, nuet och min usla boning,
kvarlämnande endast min astralkropp.
Mitt astralöga blinkade förföriskt och min tunga talade:
\"Här är det grönt mina herrar\"
För ärligt talat vad kunde jag annat säga?
Spenat är gräsligt grönt.
Värdinnan log citronlikt, sötsurt och jag anade
att hon hade en del att säga nästa gång vi möttes.
Om det nånsin skulle bli en nästa gång vill säga.
Hon såg inte så ut...




Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 249 gånger
Publicerad 2007-04-11 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP